Tillid, ro og tryghed

Det er nøgleorderne for Askholm Begravelse.

Gennem 30 års praktisk arbejde som bedemand, har jeg stor erfaring med planlægning, samt alt det der skal ske, for at skabe de bedste rammer for en smuk og højtidelig afsked.

Det er svært at miste én, man holder af. Jeg hjælper med alle de praktiske og svære opgaver, giver professionel og personlig vejledning, samt et skriftligt prisoverslag over udgifterne – fratrukket eventuel begravelseshjælp.

Ganske enkelt

Jeg hjælper med alt, så afskeden kan blive så god, som det er muligt. Ønsker du kun noget af min hjælp, så vil jeg også gerne hjælpe med det.

Prisbevidst

Jeg ønsker at give den enkelte en fair og gennemskuelig pris, uden nogen overraskelser. Jeg har tilpasset mine udgifter, så det kommer alle til gode. Enhver aftale afsluttes med et skriftligt prisoverslag.